Melnic-Usti - Reisverslag uit Ústí nad Labem, Tsjechische Republiek van Renée & Leo Otter & Jedrzejak - WaarBenJij.nu Melnic-Usti - Reisverslag uit Ústí nad Labem, Tsjechische Republiek van Renée & Leo Otter & Jedrzejak - WaarBenJij.nu

Melnic-Usti

Blijf op de hoogte en volg Renée & Leo

15 Juli 2018 | Tsjechische Republiek, Ústí nad Labem

75 km verder waarvan de helft ongeasfalteerd! Dat schiet niet echt op. En je let op de weg, kijkt niet om je heen.
We zitten nu in een goed hotelletje en de ontvangst was aangenaam itt het hotel van gisteren. En die wisseltruckjes zijn ook vervelend. Heb je een hotelletje voor 69€ geboekt dan ben je toch zo €74 kwijt! Enfin.
Wel afwisselende route voor zover we kijken! We zitten tussen bergen te fietsen, dan weer open velden en langs de route groiet er van alles in het wild: gele en blauwe mirabellen, peren, appels, kweeperen, kersen....en hopvelden!
Nu het stadje even verkennen, vroeg naar bed want morgen naar Dresden> 100 km

• 16 Juli 2018 - 16:06

Admin:

We volgen het. Mooie foto's. Groetjes

• 16 Juli 2018 - 16:55

Tojo:

Ha Leo en Renée, wat een avontuur weer. Hoe verwend zijn wij in o.a. Nederland met al die geasfalteerde fietspaden. Hoop dat er morgen niet al teveel van die onverharde wegen zijn.
    Hier zeer zomerse temperaturen. Bij jullie ook of valt het mee ?
    Doe voorzichtig. Liefs