Lutherstad-Bedetz
Blijf op de hoogte en volg Renée & Leo
20 Juli 2018 | Duitsland, Barby
3 pontjes gehad, altijd bijzonder. We fietsten door hele kleine dorpjes waar de Hoofdstraat nog van gravel is of enorme kasseien. De kerken zijn enorm groot en meestal gerestaureerd, wat niet altijd het geval is van de huizen. Regelmatig komen we verlaten industriegebieden tegen die na de val van de muur verlaten zijn. Zo ook een bootwerf voor stoomboten!
Alvorens aan te komen op het “Domäne Badetz” nog 800m over een landweg. We dachten aan Franse domeinen, we moesten even bijstellen. Alhoewel we de 1 e aangekomen waren volgden daarna nog 17 fietsers. We hebben een riante ouderwetse suite, prima, zie foto’s
Morgen kortere route naar Maagdenburg .
20 Juli 2018 - 19:49
Reina:
Waar is de riante suite? En hangen de slingers al? Goed dat jullie het even rustig aan doen in de warmte! Het blijft hier ook zomer! Goede reis naar Maagdenburg! Liefs! -
20 Juli 2018 - 22:00
Tojo:
Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar die riante suite !!!
Renée alvast van harte gefeliciteerd. Maak er een mooie dag van morgen. Wij zullen morgen ook proosten op jouw verjaardag -
20 Juli 2018 - 22:22
Aly:
Ook ik ben hartstikke nieuwsgierig nasr de riante suite -
20 Juli 2018 - 22:22
Aky:
Zie dat mijn bericht er maar half op staat. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag -
21 Juli 2018 - 07:25
Van harte gefeliciteerd!
Elsje & Duke -
21 Juli 2018 - 09:28
Nel:
Ik vind het bewonderenswaardig, dat fietsen door verre onbekende streken. Waarvan met name Renée de taal maar matig beheerst. Ik doe het jullie niet na!
Goed, vandaag nemen jullie het er natuurlijk even van. Gefeliciteerd Renée!
Nel